BATMAN / GERCÜŞ - Kozlu Ortaokulu

Ekm

"OKU, BU 100 YIL SENİN" teması ile 6.sı düzenlenen  Batman Kültür Sanat ve Kitap Fuarı' na Valiliğimizin 50 tl' lik kitap çeki ile desteklediği etkinliğe öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Kitap alışverişi, tiyatro gösterisinin ardından öğrencilerimizle yemek yiyip oyun katında  eğlenceli vakit geçirdik. Desteklerinden dolayı Valiliğimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

2023/24 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEM VELİ TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ekm

Okulumuzda 13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında "Çök-Kapan-Tutun"  eğitimi verilip farkındalık oluşturulması amaçlandı. Etkinliği okulumuz "Afet Hazırlık Kulubü" ve "Sivil Savunma Kulubü" danışman öğretmenleri öncülüğünde gerçekleştirildi.

Ekm

08-12 EKİM AHİLİK KÜLTÜRÜ HAFTASI OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI.

Okulumuzda "Ahilik Kültürü Haftası" kutlama töreni öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı. Törenimiz; saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayıp şiir, ahilik kültürü ile ilgili skeç ve ahilik konulu "Bilgi Yarışması" ile devam etti. Bilgi yarışmasını kazanan gruba, misafirimiz Abdulkadir YILDIRIM tarafından çeşitli hediyeler verildikten sonra törenimiz, yayık ayran ve sac ekmeği ikramı ile sonlandı. Töreni hazırlayan, sunan ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak uğruna ölen varsa vatandır. "

Arif Nihat ASYA

Okulumuzda 15 Temmuz darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşlarımız için anma töreni düzenlendi. 15 Temmuz nezdinde tüm şehitlerimizi minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Törende görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz..

Ağu

Okulumuz bünyesinde ortaokul kademesine açıılan yaz okulu kurslarımız tamamlandı. Kurs planlamaları çerçevesinde  haftanın üç günü öğrencilerimizle beraber hem Bursluluk sınavına hem de 2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı'nda  LGS Sınavı'na girecek öğrencilerimiz için destek eğitimi verildi. Kurslarımızda ÖDSGM materyalleri ile bursluluk sınavında çıkacak konulardan soru çözümü, konu özeti ve çıkmış sorular kullanarak öğrencilerimizin sınava hazırlanmaları amaçlandı. Sekizinci sınıflarımıza yönelik açtığımız DYK kursumuz ise öğrencilerimizin katılımıyla 1 Eylül'e kadar devam edecektir.

Haz

2022/2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KARNE HEYECANI İLE TAMAMLANDI.

Okulumuzda, birinci ve ikinci dönemlerin kanaat notlarını içeren karneler dağıtıldı. Karnelerini sınıf öğretmenlerinin elinden alan öğrenciler büyük sevinç yaşadı. Okul yönetimi olarak sınıfları dolaşıp öğrencilerimizi tebrik edip yaz tatilinde hem dinlenip hem de yeni eğitim öğretim yılına hazırlanmaları uyarısında bulunduk. Yaz tatilinde okulda öğrendiklerimizi unutmamak için tekrarın ve kitap okumanın önemine değindik. Karne dağıtımından sonra İstiklal Marşı töreni yapılıp hatıra fotoğrafları çekildi.

Haz

Türkiye Çevre Haftası(3/9 Haziran) kapsamında okulumuzun çevreci öğrencileri ile sınıf öğretmenlerimiz Bayram KORKMAZ ve İngilizce öğretmenimiz Sidar KAYNAK eşliğinde okulumuzun bahçesini ve çevresindeki çöpleri toplayarak farkındalık oluşturmaya çalıştılar. öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şahabettin KONAKÇİ ve Şube Müdürü İshak BÜYÜKKAYA, pazar günü LGS sınavına girecek sekizinci sınıf öğrencilerimizi ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. Müdürlerimiz daha sonra öğretmenlerimizden okulda yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Müdürlerimize okulumuza yaptıları ziyaretten dolayı teşekkür ederiz.

Nis

OF' TAN KOZLU' YA  GÖNÜL KÖPRÜSÜ KURULDU

Farklı birikimleri olan ve farklı eğitim anlayışı içerisinde faaliyet gösteren okulları kardeşlik temasında bir araya getirerek iş birliği ve desteği artırmak esasına dayalı projelerimizden olan "Kardeş Okul Projesi" kapsamında okulumuz ile Trabzon Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Belediye ve Kaymakamlığın destekleriyle Şehit Ahmet TÜRKKAN Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri okulumuza; oyuncak, kırtasiye, kitap, spor malzemeleri, labarotuvar malzemeleri desteğinde bulundular. Projemize katkı sunan tüm gönüllülere teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan 1920'de Milli Egemenlik ve kurtuluş mücadelesinin nişanesi olan Büyük Millet Meclisimiz 103 sene önce açıldı. Mustafa Kemal ATATÜRK bu özel günü çocuklarımıza armağan etmiştir. Bu vesileyle okulumuzda bu özel günün anlamına ve ruhuna uygun olarak kutlamalar, gösteriler ve yarışmalar yapıldı, şiirler söylendi. Bizlere bu güzel günü armağan eden büyüklerimize teşekkür eder, milli egemenliği büyüklerimizden miras alarak küçüklerimize armağan ediyoruz. Bayramımız kutlu, çocuklarımız mutlu olsun.

BATMAN VALİSİ SAYIN EKREM CANALP OKULUMUZU ZİYARET ETTİ

Sayın Valimiz, beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut KURTARAN, Sayın Kaymamakımız Muhammet ÖZTAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şahabettin KONAKÇİ ve beraberindeki heyet okulumuzu ziyaret ettiler.  Okul hakkında bilgi alan Sayın Valimiz  ardından sınıfları gezip çocuklarla sohbet edip çeşitli hediyeler dağıttı. Daha sonra Valimiz, okul bahçesinde öğretmen ve öğrencilerimizle hatıra fotoğrafı çektirdi.