BATMAN / GERCÜŞ - Kozlu Ortaokulu

Şbt

Okulumuzun 8. sınıf öğrencilerine Rehber Öğretmen Elif Öznur ALTINTAŞ tarafından  "Sınav Motivasyonu" konulu seminer verilmiştir. Semineri hazırlayan öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ock

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz." M. Kemal ATATÜRK

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı'nın 1. Dönem karnelerini sevinç, heyecan ve coşkuyla öğrencilerimize dağıttık. Öğrencilerimiz yarıyıl tatilinde hem dinlenecek, aileleriyle bolca vakit geçirecekler hem de derslerlerdeki eksiklerini tamamlayıp planlı olarak kitap okuyacaklar. Bizler de tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

Gercüş Toplum Sağlığı Merkezinde görevli ilgili personellerce okulumuz öğrencilerine "Sağlıklı Yaşam, Ağız ve Diş Sağlığı" konulu seminer verilmiştir. Semineri veren Toplum Sağlığı Merkezi çalışanlarına teşekkür ederiz.

Ara

Sayın Kaymakamımız Muhammed ÖZTAŞ ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şahabeddin KONAKÇİ okulumuzu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerimizle sohbet ettiler. Ziyaretlerinden dolayı Sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ederiz.

Ara

1946 yılından itibaren 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan  'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' okulumuzun ilkokul ve ortaokul kademesinde kutlandı.

Ara

"İnsan hakları uygar yaşamın temelidir, çağımızın en yüce değeridir, güvencesi ise demokrasidr."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Okulumuzda, insan hakları ve demokrasi bilincini kazandırmak için okulumuz sınıf öğretmeni Ergün ŞAŞMAZ öncülüğünde insan haklarını vurgulayan pano çalışması; demokrasi, insan hakları ve adalet gibi soyut kavramları anlaşılır hale getirmek için sunum ve demokrasi bilincinin oluşması için ise sınıf başkanlığı seçimi etkinlikleri yapıldı.

Çalışmalarından ötürü öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda, Kurum Müdürümüz Ramazan ŞAHİN tarafından öğretmenlerimize Okul Temelli Mesleki Gelişim Seminerleri kapsamında " Protokol Kuralları Semineri" verildi. Semineri veren Müdürümüze ve katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğreci- öğretmen- veli iletişimini artırmak, velilerimizle olan iş birliğini daha da güçlendirmek amacıyla okulumuza taşıma yoluyla gelen Kayalar köyü öğrencilerimizin velilerini evlerinde ziyaret ettik. Böylece, okulumuza taşıma ve müstakil devam eden tüm köylerimizin ailerini yerinde ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde ağırlıklı olarak öğrencilerimizin başarılarını artırmak, sınava hazırlanan öğrencilerimizde aile duyarlılığını oluşturmak ve velilerimizin okula duygudaşlığını artırmak gibi konuların üzerinde durduk. Ziyaretlerimizde konukseverliklerini esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

LGS Sınavı hakkında 8. sınıf velilerimizi bilgilendirmek, çalışma yöntemleri üzerine bilgi alışverişinde bulunmak ve öğrencilerimizin sınava hazırlık sürecinde karşılaştığı sorunları görüşmek amacıyla veli toplantısı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

KOZLU KÖYÜNDEKİ ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNİ VE AİLELERİNİ ZİYARET ETTİK.

Eğitimin en büyük paydaşlarından olan velilerimizle iletişim halinde olmayı, öğrencilerimizin imkan ve ortamlarını görmek için onları evlerinde ziyaret etmeyi önemsiyoruz. Bu amaçla, önceki haftalarda okulumuza taşımalı gelen ÇARDAKLI, TEPEBAŞI ve AKSU köylerinden sonra bu hafta da okulumuzun köy öğrencilerini aile ortamlarında ziyaret ettik. Bizleri sıcakkanlı ağırlayan velilerimize konukseverliklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır!

24 Kasım 1928' de Millet Mekteplerinin açılışıyla beraber Mustafa Kemal  Atatürk'e Başöğretmen unvanının verilmesi münasebetiyle kutlanan Öğretmenler Günü, okulumuzda da çeşitli etkinlikler ve hazırlanan törenle kutlandı. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı törende saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ile öğrencilerimizn okuduğu şiirlerle,  hazırlanan skeç ve orotaryolarla eğlenceli bir kutlama programı yapıldı. Törende emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı kapsamında okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından tören düzenlendi. tören kapsamında saat 09.05 geçe siren sesi eşliğinde saygı duruşu, ardından İstiklal Marşı ve günün anlam önemine uygun şiir, oratoryo etkinlikleri yapıldı. Töreni düzenleyen öğretmmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Ailecek Okuyoruz Kitap Okuma Projemiz öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla devam ediyor.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA YAPILAN TÖRENLE KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin ilan edileşinin 100. yılı okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı törenle kutlandı. Tören programımız, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten konuşma, öğrencilerimizin Cumhuriyet konulu şiirlerini okuması, müzikli gösteri ve canlandırmalarla tamamlandı. Töreni düzenleyen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz günde 30 dakikadan az olmamak üzere her gün saat 19.00-20.00 saatleri arasında kitap okuma saati yapacaktır. Ayrıca her hafta dönüşümlü olacak şekilde bir dersin ilk 20 dakikası kitap okumaya ayrılacaktır.